Kompanija JEDINSTVO – METALOGRADNJA osnovano je 1947. godine.  Nalazi se u Sevojnu, 200 km od Beograda, neposredno uz magistralni put prema Podgorici. Raspolaže Upravnom zgradom i proizvodnim halama površine 7.000 kvadratnih metara, na prostoru od 3 hektara.

Kompanija JEDINSTVO – METALOGRADNJA može da proizvede u sopstvenim radionicima 300 do 350 tona čelične konstrukcije mesečno.

Zahvaljujući stručnom i kvalitetnom prilazu svakom poslu, besprekornoj organizaciji izvođenja radova, pravilnom izboru materijala i brzoj i kvalitetnoj montaži – u mogućnosti je da pruži kvalitetnu uslugu budućim investitorima.

Dugogodišnje iskustvo i prepoznatljive reference u oblasti izgradnje metalnih konstrukcija visokogradnje su osnov trajnog opredeljenja preduzeća „Jedinstvo – Metalogradnja“ AD da kvalitetom pruženih usluga zadovolji očekivanja i potrebe investitora i time stvori preduslov za dugoročni rast i razvoj.

Vizija liderske pozicije, na vrlo složenom tržištu, obavezuje nas da stalno unapređujemo nivo  kvaliteta izvedenih objekata, osavremenjujemo oblike saradnje sa investitorima i povećavamo svoje prisustvo na tržištu.